top of page
_MG_9835.jpg
_MG_9840.jpg
_MG_9842.jpg
_MG_9863.jpg

ZAKAJ SMASHed
BURGERJI?

MAKSIMALNI OKUS

Ko se polpet peče na žaru, aminokisline in sladkorji
v mesu reagirajo in karamelizirajo. Najbolj okusni del je seveda skorjica,
ki se najbolj zapeče.

 

Smashed burger ta koncept nadgradi!


Med pečenjem natančno izmerjeno kroglico svežega in kvalitetnega
mesa s kovinsko prešo pritisnemo ob žar in jo sploščimo za točno določeno število sekund. Tako povečamo površino polpeta in poskrbimo, da čim več mesa karamelizira.

SOČNOST

Od nekdaj je veljalo, da stiskanje povzroči, da polpet izgubi svoje
naravne sokove in s tem svoj okus. To nikakor ni res.

 

Stiskanje potisne naravne sokove po mesu navzgor in jih enakomerno razporedi. Polpet se peče le kratek čas in se ne izsuši,tako obdrži vso vlago in ves okus.

PRAVI MESNI OKUS

Ker stiskanje maksimira kontakt mesa z žarom in poskrbi za kar največjo karamelizacijo mesa, s tem zagotovi tudi najbolj močen in aromatičen okus mesa. Polpet je enakomerno zapečen na visoki temperaturi, kar zagotovi,
da vse beljakovine reagirajo oddajo »umami« okus.

DVAKRATNI UŽITEK

V vsakem burgerju sta kar DVA popolnoma pripravljena polpeta, da zagotovimo kar najbolj bogat okus za največji užitek!

Ker nadomestimo en debel polpet z dvema tanjšima lahko izkoristimo ves potencial karamelizacije mesa – namesto dveh skorjic uživate v kar štirih!

NAJBOLJŠA KOMBINACIJA

Odličen karameliziran okus zapečenega mesa in nasičenost polpeta z naravnimi sokovi skupaj zagotovita, da je "smashan" burger najboljši način priprave mesnih polpetov! Takšna priprava zagotovi tudi, da je meso popolnoma toplotno obdelano.

 

Prepričajte se sami!

2021_03_17_gmajna_burger (455)_edited.jp
bottom of page